Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Lash Lifting (LVL)

Wat is Lash Lifting?
Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder (wimper)extensions aan te brengen. De natuurlijke wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door deze pads worden alle wimperhaartjes behandeld (gekruld en geverft). Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig! Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte- midden alsmede op lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd en op vraag gekleurd, om een open en sprekende blik te krijgen. Daarnaast zijn de wimpers niet meer recht maar wordt er een prachtige krul gezet. U heeft de keuze uit de Small (korte wimpers), Medium (middellange wimpers) en Large (lange wimpers). Deze lashlift blijft ca 6 tot 9 weken zitten. Duur van deze behandeling is ca 45 a 60 minuten.

(Wimper)-Salon Blink staat garant voor perfectie, kwaliteit en gaat voor duurzaamheid middels het gebruik van natuurlijke materialen. Deze Lash Lift is VRIJ van schadelijke stoffen zoals latex, parabenen en formaldehyde en is NIET op DIEREN getest! .

Voordelen van Lash Lifting?
1. Resultaat ca 6 tot 9 weken zichtbaar.
2. Geen mascara en/of wimperkrultang meer nodig.
3. Voelt licht en natuurlijk aan.
4. Ogen lijken groter.
5. Geeft een natuurlijke en verzorgde uitstraling.
6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
9. Bij wakker worden direct een ‘wakkere’blik.
10. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.
11. Mooie donkere wimpers met een Curl!!
 
Wat is het verschil tussen Lash Lifting en Wimperpermanent?
Met Wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers al vanaf de aanzet danwel wortel. Deze unieke behandeling geschiedt middels siliconen pads en is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van een ‘schadelijke’ wimperkrultang die wel gebruikt wordt bij wimperpermanent!?Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan. Hierdoor breken de wimperhaartjes af en krijgt de haarwortel onvoldoende voeding.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Anastasia is echt gedreven om een goed resultaat neer te zetten en doet er alles aan om je tevreden de deur uit te laten gaan.Ik heb nadat ik de extensions heb laten zetten echt leuke reacties gehad. De meeste mensen zien iets aan je maar weten niet precies wat. Ik draag een bril maar ook dan valt het op. "