Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

PMU Eyeliner

PMU Eyeliner

Permanente eyeliner
Er zijn verschillende opties mogelijk, een subtiel dun lijntje, een brede vollere lijn of een eyeliner met wing. De infralash is een subtiel dun lijntje tussen je wimperhaartjes dat ervoor zorgt dat je wimperrand voller lijkt en je ogen op een natuurlijke manier sprekender worden. Een eyeliner kan in elke gewenste dikte met of zonder wing gezet worden. Je hebt hierbij de keuze uit een strakke of schaduw  eyeliner. Bij een strakke eyeliner creëren we een strakke volle lijn die eruitziet alsof hij gezet is met een vloeibare eyeliner(pen). Bij een schaduw eyeliner creëren we een zachter ogende lijn die eruitziet alsof hij gezet is met een oogpotlood.

Permanente maka-up technieken voor de ogen:

Infralash
De intralash eyeliner is een subtiele lijntje door de wimperrand heen, waarbij het lijkt of je vollere wimpers hebt. De perfecte keuze voor een natuurlijke uitstraling.

Eyeliner
De eyeliner is een eyeliner die in verschillende diktes kan worden geplaatst. Deze is mogelijk in de diktes S, M. L. Het spreekt voor zich dat de look van subtiel tot een heel duidelijk zichtbare lijn kan worden geplaatst. 

Design/Wing Eyeliner
Bij de Eyeliner Wing loopt de eyeliner wat langer door. De lengte en dikte kan naar eigen wens worden ingevuld. Dit is een goede keuze voor een make-up look.

Design Eyeliner 2 kleuren
Bij de Design Eyeliner wordt er een dunne zwarte eyeliner tussen de wimperrand gepigmenteerd met daarboven een extra lijn in een 2e kleur.

Shaded/Smudge/Smokey Eyeliner
De shaded eyeliner wordt op een prachtige poederachtige wijze gepigmenteerd. Naar wens kan de eyeliner ook smudge of smokey, lees donkerder worden aangezet hetgeen een opgemaakt effect geeft. 
 

Werkwijze
Afhankelijk van de permanente eyeliner die je kiest, tekenen we de eyeliner voor zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht. Tijdens de behandeling hou je je ogen gesloten en zullen wij de huid ‘spannen’ tussen duim en wijsvinger om goed te werk te kunnen gaan. De behandeling is (nagenoeg) pijnloos en duurt ongeveer 1,5 uur.

De apparatuur en pigmenten die hiervoor gebruikt worden zijn afkomstig van Nouveau Contour. Deze voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.

Nazorg
Om een prachtig resultaat te garanderen is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze narzorgregels staan weergegeven in een nazorgformulier. Deze krijg je mee naar huis. Lees deze goed door voor het behoud van een goed resultaat

Soms kan de huid iets opzwellen na de behandeling. In dit geval kan je de huid koelen met een coolpack of bijvoorbeeld bevroren doperwten in een zakje. Koel de huid elk uur ongeveer 10 minuten met een tissue ertussen om bevriezing en nat worden te voorkomen. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Na een aantal dagen komt de kleur vanzelf terug en pas na vier weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Zes weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze duurt ongeveer een uur.

Afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl heb je na ongeveer één à twee jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

Vragen
Heb je vragen? Neem een kijkje op de FAQ-pagina. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met ons.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Mijn eerste ervaring met wimperextensions bij een ander bedrijf was bedroevend. Na het verwijderen van deze extensies waren mijn natuurlijke wimpers er erg slecht aan toe. Anastasia stelde mij zeer gerust en na een goede uitleg en veel geduld en vakkundig werk van Anastasia zien mijn wimpers er geweldig uit, heel natuurlijk. Bedankt Anastasia en tot snel weer"