Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Wimperextensions Veel Gestelde Vragen

Hoe lang blijven mijn Wimperextensions zitten?
Je wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

Hoe worden de Wimperextensions bevestigd?
Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.

Hoeveel Wimperextensions worden er per oog geplaatst?
Per oog worden er circa 80 tot 120 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van de structuur van je eigen natuurlijke wimpers.

Wat is het voordeel van de één voor één Wimperextensions vergeleken met andere methoden?
De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de één voor één wimperextensions langer zitten, en mocht er een eigen wimper inclusief extension uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips.

Kan/mag ik douchen en zwemmen met de Wimperextensions?
Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!

Kan ik naast de wimperextensions ook mascara of make-up gebruiken?
Je kunt mascara/make-up gebruiken op waterbasis. Make-up op basis van gel, poeder of alcohol is prima te gebruiken. Wel wordt voorzichtigheid bij het afhalen geboden. Gebruik hiervoor de speciale eye makup remover of in ieder geval een remover waar geen olie in is verwerkt (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. Tip: heb je toch een feestje: gebruik alleen olievrije mascara op de uiteinden.

Kan ik naast de wimperextensions mijn normale huidverzorgingsprodukten blijven gebruiken?
Ja, mits u het gebied rondom uw ogen vrijhoudt. Oogcremes zijn hierin een extra aandachtpunt. Wanneer deze cremes of oliebasis zijn wordt gebruik hiervan afgeraden. Bij twijfel: raadpleeg de winkel waar u het product heeft gekocht of kijk even goed naar de bijsluiter danwel de informatie op de verpakking.

Is er keuze in dikte, lengte en curve van de extensions?
Ja, je bepaalt zelf welke extension je graag geplaatst wilt hebben (dikte, lengte en krul). Uiteraard zal ik graag adviseren op basis van een aantal factoren zoals de dikte en structuur van de eigen wimpers.

Beschadigen mijn eigen wimpers?
Nee, je eigen wimpers beschadigen niet. De chirurgische lijm is speciaal voor de Lash eXtend wimperextensions ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet je eigen wimper. Je loopt dus niet met ‘afgebroken’ wimpers mocht je besluiten om de extensions te laten verwijderen.

Hoe houd ik mijn Wimperextensions optimaal?
Wij adviseren om na circa 3 tot 4 weken een zogenaamde refill te laten doen. Deze duur is persoonsgeboden. Reden hiervoor is dat de levenscyclus van de natuurlijke wimper. Deze is bij een ieder verschillend. Ook spelen factoren als make-op gebruik naast de wimperextensions een rol. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden plaatsen wij dan extensions op de nieuwe wimpers.

Kan ik de wimperextensions zelf verwijderen?
Het zelf verwijderen van de wimperextensions wordt ten strengste afgeraden. Uw natuurlijke wimper zal ernstig beschadigd raken. De extensions zijn op een veilige wijze, met een speciale wimperextensionsremover, in de salon te verwijderen zonder dat dit ten koste gaat van je eigen wimpers.

Kan ik wimperextensions dragen wanneer ik contactlenzen draag?
Ja, wanneer u contactlenzen draagt kunt u gebruik maken van wimperextensions.

Kan ik de wimperextensions laten zitten als ik een ontsteking aan mijn ooglid heb, of een permanente oogziekte?
Bij ontsteking aan bijvoorbeeld de oogrand worden er geen wimperextensions aangebracht. Verder is het afhankelijk van de oogziekte of het mogelijk is. In overleg met de styliste wordt eea besproken, evt. geraadpleegd met de huisarts, en een beslissing gemaakt.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Vandaag voor wimperextensions en een whitening bij Anastasia geweest. Allereerst een welkom gevoel, daarna een duidelijke uitleg over de verschillende extensions en advies Ze neemt er ruim de tijd voor en zorgt ervoor dat alles duidelijk is en je je op je gemak voelt. Het resultaat is echt heel mooi en ben er erg blij mee! Nogmaals bedankt. "