Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

PMU Lippen

PMU Lippen

Permanente lippen
De mond is bepalend hoe mensen tegen ons aankijken. Dunne lippen worden vaak met ontevredenheid geassocieerd. Volle lippen worden als sensueel gezien. Ook is het mogelijk om met  permanente make-up kunnen de lippen hun oorspronkelijke vorm terug te geven waardoor ze optisch voller lijken. Een symmetrische mond creëren of bleke lippen een frisse kleur geven. Ook verliest het lippenrood naarmate de jaren vorderen, worden de lippen wat bleker en nemen de lippen in volume af. Of je wilt gaan voor het opfrissen van je lipkleur of echt voor een lipstick effect, permanente makeup biedt de oplossing. Welke methode het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw wens en ik zal u hierover graag adviseren.

Permanente lipliner (PMU Specialisatie)
Een permanente lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren. Door de kleur zo dicht mogelijk bij de eigen lipkleur te kiezen ontstaat een mooi en natuurlijk resultaat. Ook is het mogelijk om de lipliner donkerder aan te zetten waardoor het effect verkregen wordt van een een lippotlood. 

Lipshadow (PMU Specialisatie)
Indien je een strakke lipcontour wilt maar geen duidelijke liplijn dan is de lipshadow een uitkomst. Bij het prigmenteren van een lipliner worden de contouren van de mond verbeterd. Vervolgens wordt de lipliner met een speciale schaduwtechniek vervaagd over het lippenrood. Eventuele kleurverschillen worden hiermee verminderd/gecamoufleerd met als resultaat een mooie lipcontrour zonder een duidelijk zichtbare lipliner. Dit geeft een natuurlijker resultaat dan de lipliner.

Blushed Lips
Een Lip Blush, ook wel aquarel lips genoemd, geeft het meest natuurlijke resultaat. Bij de Lip Blush of Blushed Lips zal er een hele dunne contour gemaakt worden en worden de lippen met een natuurlijke kleur volledig ingeschaduwd danwel gepigmenteerd. De kleur wordt minder dekkend ingezet dan bij de full lips. Met deze speciale techniek krijg je een zachte, gekleurde gloed op de lippen en dus niet een dekkend lipstick effect. Blushed Lips zorg voor een jong, fris en gezond uiterlijk met vooral een natuurlijk ogend eindresultaat. .

Full lips
De naam full lips zegt het eigenlijk al, de lippen worden volledig ingekleurd en geeft een lipstick effect. De ideale methode voor mensen met bleke lippen. Bij deze techniek worden de lippen met meer pigment ingekleurd en is hierdoor nog meer zichtbaar. Indien u wakker wilt worden met een mooi opgemaak gezicht dan is dit een absolute aanrader.

Werkwijze
Allereerst zullen we samen de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de lippen voor zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, zal de behandeling beginnen.

Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid van de lip aangebracht. Ik werk met de apparatuur en pigmenten van Nouveau Contour. Deze voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. De eerste behandeling neemt ongeveer twee en een half uur in beslag.

Nazorg
Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Hou de lippen vijf dagen droog, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank en raak de lippen zo min mogelijk aan met de handen. Je mag gedurende één week het nabehandelingsproduct dat je van ons meekrijgt op de lippen aanbrengen. Deze en verdere regels kan je teruglezen op het nazorgformulier. Deze krijg je na de behandeling mee.

De eerste dagen na de behandeling zullen de lippen feller/harder van kleur zijn. Hiervan hoef je niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Pas na 6 weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Nabehandeling
Acht weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze nabehandeling duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van je huidtype en levensstijl heb je na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer anderhalf uur.

Tips en adviezen
Lippigmentatie is minder compact (vwb structuur) dan lippenstift. De kleur en kleurintensiteit kan verschillen onder invloed van kou of warmte.

Bij gebruik van een lipgloss lijkt het alsof de kleur intenser is.

Heb je regelmatig een koortslip? Vraag bij je huisarts, voorafgaand aan de behandeling, om een kuur (Aciclovir). Zonder dit medicijn is een uitbraak van koortsblaasjes mogelijk hetgeen de pigmentatie danwel het eindresultaat niet ten goede komt. Is er sprake van een koortslip voorafgaand aan de behandeling dan is pigmentatie op dat moment helaas niet mogelijk.

Vragen
Heb je vragen? Neem een kijkje op de FAQ-pagina of neem gerust contact met mij op.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Zeer tevreden over het eindresultaat van het zetten van mijn eerste wimperextensions. Heel leuk om te zien hoe bevlogen en enthousiast Anastasia is over haar werk. Ik ben gastvrij ontvangen en voelde me erg op mijn gemak door de leuke gesprekken met elkaar. Nogmaals tx!"