Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente Wenkbrauwen Salon Blink
Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze bepalen ook de uitdrukking en uitstraling van je gezicht. Niet iedereen is tevreden met zijn eigen natuurlijke wenkbrauwen. Ze kunnen door de jaren heen ook wat dunner worden en hun natuurlijke vorm en expressie verliezen. Ook kan het zijn dat de eigen natuurlijke wenkbrauw niet mooi egaal ingevuld is met haren of dat er een zogenaamd ''gat'' is waar geen wimperharen groeien waardoor je druk in de weer met sjablonen en/of een potlood. Wil je nu met mooie en volle wenkbrauwen opstaan, het zwembad of je bed uitkomen zonder dat je wenkbrauwen/expressie verdwenen zijn? Dan zijn permanente wenkbrauwen een geweldige uitkomst! 

Permanente eyeliner Salon Blink
Een permanente eyeliner ondersteunt je natuurlijke wimpers en maakt je ogen sprekender. Heb je moeite met het tekenen van je eyeliner, ben je allergisch voor gewone make-up of loopt deze altijd uit, dan is een permanente eyeliner voor jou de oplossing. Ook indien je, door medische omstandigheden, je wimpers niet meer aanwezig zijn. Een eyeliner geeft dan toch een prachtige expressie !

Permanente lippen Salon Blink
Bij het ouder worden loopt de natuurlijke liplijn vaak terug. De lippen worden smaller en de contour onregelmatiger. Met behulp van permanente make-up brengen we de liplijn weer terug naar zijn oorspronkelijke plek. Hierdoor lijkt de lip voller. Ook kan het zijn dat u het gewoonweg heerlijk vindt om op te staan ('wake up with your make-up) zonder lang voor de spiegel te staan en zich geen zorgen te hoeven maken over of Uw lippenstift nog zichtbaar is. In deze bent u altijd verzorgd op elk moment van de dag!. De lippen kunnen in een zacht glossy effect op de lippen aangebracht worden maar ook met een mat effect en in verschillende kleuren. Er zijn verschillende methodes om de lippen te pigmenteren. De lipliner, de lipliner met schaduw of de Full lips. Graag adviseer ik je over de mogelijkheden voorafgaand aan de behandeling

Medische Pigmentatie of Verwijderen (Removal) van de Pigmentatie
Er is een verschil tussen permanente make-up en medische pigmentatie en removal van de pigmentatie. Permanente make-up is vooral bedoeld om onszelf te verfraaien en een make-up effect te verkrijgen danwel een mooiere expressie. Bij medische pigmentatie hebben de pigmenten een camouflerende functie en is het doel om de natuurlijke kleur van de huid op een zo natuurlijk mogelijke manier terug te krijgen. Ook kan het zijn dat de oude pigmentatie/kleur/vorm niet meer mooi is. In dit geval kunt u ook bij Salon Blink terecht om de oude pigmentatie te laten verwijderen danwel te laten over pigmenteren met een neutrale huidkleur.

Veiligheid, Hygiene, Kwaiteit, Professionaliteit
Alle behandelingen bij Salon Blink worden uitgevoerd door een gecertificeerde en gediplomeerde professional. Ook bezit Salon Blink over een GGD vergunning en wordt er gewerkt volgens alle veiligheid- en hygiënerichtlijnen. Deze vergunning wordt alleen verleend als er bewezen is dat er een hygiënische en veilige werkwijze, werkruimte en materialen gehanteerd worden.

Voor mijn PMU werkzaamheden ben ik getraind bij Nouveau Contour en werk ik met de apparatuur en materialen van Nouveau Contour. Deze zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als veilig bevonden. Daarnaast train ik diverse malen per jaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

 

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Vandaag voor wimperextensions en een whitening bij Anastasia geweest. Allereerst een welkom gevoel, daarna een duidelijke uitleg over de verschillende extensions en advies Ze neemt er ruim de tijd voor en zorgt ervoor dat alles duidelijk is en je je op je gemak voelt. Het resultaat is echt heel mooi en ben er erg blij mee! Nogmaals bedankt. "