Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Wimperextensions Houdbaarheid

Wimperextensions Houdbaarheid

Zoals in mij introductie aangegeven werk ik met de beste kwaliteit wimpers. Deze  wimperextensions zijn van 100% faux silky mink. Dit zijn synthetische wimpers met een zijde coating. Deze wimpers zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimpers.

De wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperesxtension blijft dus één tot acht weken zitten, maar dit kan ook (afhankelijk van factoren) variëren met enkele weken. Om mooie en volle wimpers te behouden, adviseer ik om een refill opvulbehandeling te laten plaatsvinden iedere 3 of 4 weken.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, gaat trouwen of voor een feestje. De wimperextensions hoeft u er niet perse af te laten halen. U kunt er ook voor kiezen om ze gewoon uit te laten groeien.

Ook kunt u ze deskundig laten verwijderen door een wimperstyliste. De wimperextensionlijm (Lash eXtreme bond) die wordt gebruikt is niet oplosbaar met olie of andere make up reinigers. Deze wimperextensionlijm is alleen oplosbaar door de bijbehorende Lash eXtend gel remover te gebruiken.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Vandaag voor wimperextensions en een whitening bij Anastasia geweest. Allereerst een welkom gevoel, daarna een duidelijke uitleg over de verschillende extensions en advies Ze neemt er ruim de tijd voor en zorgt ervoor dat alles duidelijk is en je je op je gemak voelt. Het resultaat is echt heel mooi en ben er erg blij mee! Nogmaals bedankt. "