Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Permanent Make-up verwijderen (REMOVAL)

Verwijderen van uw permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner, of lipliner ? Met de door Nouveau Contour ontwikkelde naald techniek kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor u verwijderen of corrigeren. Na deze behandeling kunnen wij u uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up wenkbrauwen of eyeliner.

Nouveau Contour is innovatief  en is gespecialiseerd in het verwijderen of herstellen van permanente make-up wenkbrauwen of eyeliner door middel van de removal naald techniek.

Nouveau Controur heeft reeds 20 jaar ervaring in het aanbrengen, verwijderen en herstellen van PMU. De te verwijderen pigmenten worden door ons op een professionele manier aangebracht of verwijderd.

De removal behandeling

Door ervaringen kan gesteld worden dat er één tot vier behandelingen nodig is voor een acceptabel resultaat.

Er zijn door de jaren heen grote verschillen in de gebruikte kleurstof en in de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht. Ook is de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid afhankelijk hoeveel behandelingen er nodig zijn. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijder proces en de bepalende factor zijn voor het aantal behandelingen en het eindresultaat.

De verkeerd geplaatste, te donkere of verkleurde pigmenten (kleurstoffen) worden door een zeer gecentreerde speciale afbrekende vloeistof ingebracht. Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling, en er is ook nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfe systeem en zo het lichaam verlaat.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Bel of mail mij gerust.

 

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Zeer tevreden over het eindresultaat van het zetten van mijn eerste wimperextensions. Heel leuk om te zien hoe bevlogen en enthousiast Anastasia is over haar werk. Ik ben gastvrij ontvangen en voelde me erg op mijn gemak door de leuke gesprekken met elkaar. Nogmaals tx!"