Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Wimperextensions Werkwijze

Wimperextensions Werkwijze

Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op je afspraak wil ik aanraden om je ogen en wimpers goed te reinigen. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Kom dus zonder oogmake-up naar je afspraak.

Werkwijze plaatsen wimperextensions

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling en vraagt veel ervaring, zorg en aandacht.

Tijdens een kort intakegesprek wordt de gewenste lengte besproken en de look die u wilt creëren. Daarnaast wordt er gekeken naar de structuur van uw eigen wimpers en de eventueel te behalen resultaten. Met dit gegeven breng ik advies uit over de lengte, dikte en te gebruiken curl en probeer ik hierin zoveel mogelijk aan te sluiten bij de door u gewenste look.

De wimperextensions worden een voor een aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (wimperextensionlijm) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimperextensions hebben een J, C of D krul waardoor de wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions. Dit is anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Zoals in missie op de homepagina is weergegeven werk ik alleen met de nummer 1 wimperextensions danwel met de beste kwaliteit en produkten. Deze wimperextensions zijn handgemaakt, zeer zacht, gewichtloos en zij hebben een mooie krul (keuze uit J, C of D curl). Door de zijden coating zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig. Daarnaast wordt er een geweldig mooie natuurlijke look gecreëerd.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Mijn eerste ervaring met wimperextensions bij een ander bedrijf was bedroevend. Na het verwijderen van deze extensies waren mijn natuurlijke wimpers er erg slecht aan toe. Anastasia stelde mij zeer gerust en na een goede uitleg en veel geduld en vakkundig werk van Anastasia zien mijn wimpers er geweldig uit, heel natuurlijk. Bedankt Anastasia en tot snel weer"