Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Anastasia de Gast en ik ben gediplomeerd/geaccrediteerd en vooral gepassioneerd op het gebied van Permanante Make-Up (PMU), Schoonheids- en Gezichtsbehandelingen en Wimper-extensions. Voor het uitoefenen van de diverse vakgebieden heb ik naast een gedegen basistraining cq, opleidingen ook diverse Masteclass-trainingen gevolgd binnen de diverse vakgebieden in Nederland en in het buitenland. Met hoge frequentie volg ik nascholingstrainingen op de diverse vakgebieden.

Vanwege mijn eigen enthousiasme en passie voor het dragen van PMU en wimperextensions ben ik destijds gestart met mijn eigen salon aan huis. Zowel PMU alsmede het dragen van wimperextensions geven mij een geweldig gevoel. Het gevoel van mooier zijn en meer zelfvertrouwen om de dag te starten. Dit geweldige gevoel wilde ik anderen ook meegeven en wil ik graag met een ieder delen.

Het aanbod van de diensten van Salon Blink accentueren en benadrukken iemands mooiste fysieke kwaliteit, namelijk de ogen, wenkbrauwen en lippen. Kort gezegd de voltallige uitstraling en expressie zodat je de mooiste versie van jezelf laat zien.
One "BLINK"  in enough to see your MOST BEAUTIFUL YOU’’.

Naast het bieden van een proffesionele behandeling wil ik graag een totaalpakket aanbieden van kwaliteit, betrouwbaarheid en het opbouwen van een prettige relatie met mijn klanten. Niet voor niets heb ik klanten die reeds vele jaren trouw terug komen. Ik kan oprecht zeggen dat ik met passie mijn werk verricht en dat mijn klanten dit terug zien in de diensten die ik binnen mijn Salon verricht.

 

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Mijn eerste ervaring met wimperextensions bij een ander bedrijf was bedroevend. Na het verwijderen van deze extensies waren mijn natuurlijke wimpers er erg slecht aan toe. Anastasia stelde mij zeer gerust en na een goede uitleg en veel geduld en vakkundig werk van Anastasia zien mijn wimpers er geweldig uit, heel natuurlijk. Bedankt Anastasia en tot snel weer"