Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Veiligheid, Kwaliteit en Professionaliteit

Veiligheid, Kwaliteit en Professionaliteit

Alle behandelingen bij Salon Blink worden uitgevoerd door een gecertificeerde en gediplomeerde professional. Ook bezit Salon Blink over een GGD vergunning en wordt er gewerkt volgens alle veiligheid- en hygiënerichtlijnen. Deze vergunning wordt alleen verleend als er bewezen is dat er een hygiënische en veilige werkwijze, werkruimte en materialen gehanteerd worden.

Voor mijn PMU werkzaamheden ben ik getraind bij Nouveau Contour en werk ik met de apparatuur en materialen van Nouveau Contour. Deze zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als veilig bevonden. Daarnaast train ik diverse malen per jaar binnen het vakgebied, PMU/Schoonheidsspecialiste/Wimperstyliste, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken/modetrends.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Mijn eerste ervaring met wimperextensions bij een ander bedrijf was bedroevend. Na het verwijderen van deze extensies waren mijn natuurlijke wimpers er erg slecht aan toe. Anastasia stelde mij zeer gerust en na een goede uitleg en veel geduld en vakkundig werk van Anastasia zien mijn wimpers er geweldig uit, heel natuurlijk. Bedankt Anastasia en tot snel weer"