Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

PMU Wenkbrouwen

PMU Wenkbrouwen

Permanente wenkbrauwen
Met permanente make-up kunnen we je wenkbrauwen hun natuurlijke vorm teruggeven of veranderen naar jouw wens. Hiervoor hebben wij twee verschillende manieren om te pigmenteren: hairstrokes en ombre. Bij de hairstroke techniek worden er fijne haartjes gepigmenteerd, de ombre techniek creëert een zachte schaduw die in een 3D effect wordt opgebouwd.

Beide technieken geven een natuurlijk eindresultaat. Wil jij juist een wat pittigere wenkbrauw met duidelijke strakke lijnen dan is dit met de ombre techniek ook zeker mogelijk. Wij noemen dit een power brow. Het is ook mogelijk beide technieken te combineren.

Werkwijze
Tijdens het intakegesprek zullen we met jou de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de wenkbrauwen in het model zoals het zal gaan worden zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, beginnen we de behandeling. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht. De meeste mensen vinden de behandeling nagenoeg pijnloos. De pijn die je voelt is te vergelijken met het pijnlevel van epileren.

De eerste behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag. Na zes weken volgt een nabehandeling van ongeveer een uur.

De apparatuur en pigmenten die Salon Blink hiervoor gebruikt zijn afkomstig van Nouveau Contour. Nouveau Contour voldoet aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.
 

Nazorg
Het is belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Na de behandeling krijgt je een nazorgformulier mee naar huis. Lees deze goed door voor het behoud van een goed resultaat.

De eerste dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er een stuk donkerder uitzien, hiervan hoef je niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Na een aantal dagen komt de kleur vanzelf terug en pas na vier weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten. Zes weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl heb je na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

Vragen
Heb je vragen? Kijk dan even op FAQ-pagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom om contact met mij op te nemen.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Anastasia is echt gedreven om een goed resultaat neer te zetten en doet er alles aan om je tevreden de deur uit te laten gaan.Ik heb nadat ik de extensions heb laten zetten echt leuke reacties gehad. De meeste mensen zien iets aan je maar weten niet precies wat. Ik draag een bril maar ook dan valt het op. "