Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Brows

Bij Salon Blink kunt u voor de navolgende BROW-behandelingen terecht:
♦ Verven van wenkbrouwen
♦ Wenkbrauwen shapen en modelleren (epileren e/o waxen)
♦ Henna Brows


Verven van Wenkbrauwen
Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze definiëren je gezichtsuitdrukking, waardoor je er scherper, zachter of soms juist strenger uitziet. Logisch ook dat veel mensen steeds meer aandacht besteden aan het epileren, waxen, vormgeven en kleuren van de wenkbrauwen. Het verven van de wenkbrauwen is een belangrijk element om een prachtige expressie in het gezicht te verkrijgen. Salon Blink werkt voor het verven van de wenkbrauwen met het merk Refectocil.

Wenkbrauwen shapen en modelleren
Bij het shapen en modelleren van je wenkbrauwen krijgen de wenkbrauwen de beste natuurlijke vorm die mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld meer symmetrie? Of heb je dunne of onregelmatige wenkbrauwen die je graag weer vol wilt hebben? Salon Blink heeft de juiste ervaring om je wenkbrauwen zo mooi mogelijk te maken. Voor het shapen en moddeleren van de wenkbrauwen wordt gebruik gemaakt van wax speciaal voor de gevoelige huid en/of het epileren van de huid. 

Henna Brows
Wil je een intensere look en niet alleen je wenkbrauwharen geferfd hebben waardoor je wenkbrauwen nog intenser ogen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Bij gewone wenkbrauwverf is de verf na een tot twee dagen van de huid af. Bij het verven van uw wenkbrauwverf met henna blijft deze vijf tot veertien dagen zitten en geeft deze een intensere look omdat de huid wordt gepigmenteerd met Henna.

Voor verdere informatie over deze behandeling verwijs ik je graag naar het tabblad op deze website: Beauty/Henna Brows.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Vandaag voor wimperextensions en een whitening bij Anastasia geweest. Allereerst een welkom gevoel, daarna een duidelijke uitleg over de verschillende extensions en advies Ze neemt er ruim de tijd voor en zorgt ervoor dat alles duidelijk is en je je op je gemak voelt. Het resultaat is echt heel mooi en ben er erg blij mee! Nogmaals bedankt. "