Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Reviews

Heerlijk genoten van mijn gezichtsbehandeling, heel relaxed met zelfs een heerlijk verwarmde stoel! Naast de fijne zachte producten een heerlijk ontspannen massage. Echt een aanrader. 

Arda, februari 2022


Na een heerlijke gezichtsbehandeling ben ik vanochtend met een zachte, rustige huid wakker geworden. De kaaklijn lijkt wat strakker en mijn wangen wat gevulder. Misschien door de massage of misschien doordat mijn gezicht beter gehydrateerd is. Het voelt heerlijk! Dank voor de fijne behandeling.

Elma, februari 2022


Ik heb bij Anastasia mijn wenkbrauwen laten pigmenteren (PMU). Anastasia is professioneel en gaat zorgvuldig te werk. Ze laat je pas gaan wanneer zij zelf tervreden is. Ze is vriendelijk en legt uit wat het mooist is bij jou. Ik zou haar iedereen aanraden!! Ben super blij met mijn PMU.

 Linda, februari 2022


Ik kom al jaren bij Anastasia en ga elke keer met prachtige wimpers de deur uit. Anastasia is een vakbekwame specialist in oa wimpers, Permanente Make Up en schoonheidsbehandelingen. Gezellige huiselijke sfeer met een mooie salon in de tuinkamer. Ik beveel deze salon aan als je van kwaliteit houdt!

Rosanne, maart 2022


Anastasia is echt een vakvrouw. Ze luistert goed naar je wensen en neemt dit serieus. Ze werkt zeer secuur, ik ben heel erg tevreden over het resultaat (PMU Hairstroke wenkbrauwen).

José, maart 2022


Wat 'n vakvrouw, grote klasse! En 't resultaat,...... MOOI-er dan dit wordt 't niet. Heel content en fris kijk in de wereld in. (PMU onder- en boven eyeliner).

Karin, maart 2022


Vandaag echt genoten van een schoonheidsbehandeling van Anastasia. Helemaal ontspannen; dat deed me goed. Knap hoe je de sfeer aanpast aan de behandeling. Tijdens een wimperrefill nemen we samen het leven door, nu een serene rust.

Renee, mei 2022

 

 


X

 

 

 

 

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Zeer tevreden over het eindresultaat van het zetten van mijn eerste wimperextensions. Heel leuk om te zien hoe bevlogen en enthousiast Anastasia is over haar werk. Ik ben gastvrij ontvangen en voelde me erg op mijn gemak door de leuke gesprekken met elkaar. Nogmaals tx!"