Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Harsen

Bij Salon Blink kunt u terecht voor het waxen van uw gezicht en lichaam.

Ben jij de harde/lange haren in je gezicht of lichaam ook zo zat? Dan is harsen een goede oplossing om hiervan verlost te worden. Bij het harsen verwijder je de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug. Op deze manier ben je weer even verlost van die vervelende lange haren of stoppels!

Voor het lichaam wordt gebruik gemaakt van soft-hars, de vloeibare hars wordt verwijderd met behulp van ontharingsstrippen. Voor o.a. het gezicht gebruiken we filmhars. Deze warme hars wordt na het aanbrengen hard en wordt verwijderd met de vingers (zonder strips}, geschikt voor gevoelige lichaamsdelen, is minder pijnlijk doordat de filmhars alleen hecht aan het haar en niet aan de huid.

Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voor de haar weer is aangegroeid. Dit aangroeien gebeurd wel altijd met een zachte (haar) punt zodat je in tegenstelling van scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

 

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Vandaag voor wimperextensions en een whitening bij Anastasia geweest. Allereerst een welkom gevoel, daarna een duidelijke uitleg over de verschillende extensions en advies Ze neemt er ruim de tijd voor en zorgt ervoor dat alles duidelijk is en je je op je gemak voelt. Het resultaat is echt heel mooi en ben er erg blij mee! Nogmaals bedankt. "