Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Schoonheidsbehandeling

Bij Salon Blink bent u aan het juiste adres als het gaat om het ondergaan van een heerlijke schoonheidsbehandeling. Iedere vrouw, en natuurlijk ook iedere man, verdient een moment van ontspanning en zichzelf laten verwennen in het drukke dagelijkse leven. Na een gezichtsbehandeling voelt U zich heerlijk relaxed en de huid straalt dit dan ook uit. Salon Blink heeft het ''welzijn'' van de mens, (en daarmee de kwalitatief hoge service, vakbekwaamheid, no 1 producten en persoonlijke aandacht), hoog in het vaandel staan. Bij Salon Blink bent U dan ook op het juiste adres!

Met regelmaat worden er cursussen en workshops gevolgd en blijf ik op de hoogte van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Ook worden de diverse (beauty)beurzen bezocht om zodoende up-to-date te blijven in de beauty en wellness branche.

Salon Blink biedt diverse soorten schoonheidsbehandelingen aan, te weten:

  • Basis Schoonheidsbehandeling (60 min)
  • Luxe Schoonheidsbehandeling (75 min)
  • Uitgebreide Schoonheidsbehandeling (90 min)
  • Anti - Aging Schoonheidsbehandeling (120 min)

Een compleet overzicht vindt u op de pagina ''Tarieven" op deze website. Alle behandelingen worden uitgevoerd met natuurlijke- en biologische producten en zijn dierproefvrij.

Graag nodig ik U uit voor een behandeling, zodat u zelf kunt ervaren wat Salon Blink voor u kan betekenen.

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Zeer tevreden over het eindresultaat van het zetten van mijn eerste wimperextensions. Heel leuk om te zien hoe bevlogen en enthousiast Anastasia is over haar werk. Ik ben gastvrij ontvangen en voelde me erg op mijn gemak door de leuke gesprekken met elkaar. Nogmaals tx!"