Salon Blink
Salon Blink
Salon Blink
Menu

Gastenboek

Geplaatst op donderdag 27 oktober 2014 om 14:41 door Anouk Steenkamp.En na die jaren wil ik je laten weten dat ik nog steeds erg blij met mijn wimpers. En ik kijk er elke keer weer naar uit. Lieve groet

Geplaatst op woensdag 12 november 2014 om 18:40 door Fidane.Anastasia ik ben zooooooo blij met mn wimpers!! Ze zijn zo mooi zwart en vol! Krijg ook echt veel complimenten, je bent de beste xxx

Geplaatst op maandag 25 augustus 2014 om 8:29 door Erna.Voor het eerst wimpers laten zetten voor mijn vakantie. Super blij mee! Echt heel mooi en zeker makkelijk, altijd mooie ogen! Anastasia is zeer gastvrij, stelt je op je gemak en werkt uiterst zorgvuldig waardoor je het beste resultaat krijgt. Bedankt! ik ga dit zeker vaker doen! X

Geplaatst op donderdag 7 augustus 2014 om 9:16 door Barbara.Zeer tevreden over het eindresultaat van het zetten van mijn eerste wimperextensions. Heel leuk om te zien hoe bevlogen en enthousiast Anastasia is over haar werk. Ik ben gastvrij ontvangen en voelde me erg op mijn gemak door de leuke gesprekken met elkaar. Nogmaals tx!

Geplaatst op dinsdag 22 juli 2014 om 7:10 door Noortje.Lieve Anastasia, Ik ben weer super tevreden over het resultaat!! Eindelijk weer helemaal verzorgt de deur uit, echt een cadeautje voor mezelf! Ik ga met een fijn gevoel op vakantie, dankjewel! Liefs

Geplaatst op maandag 21 juli 2014 om 19:47 door Kim.Vandaag voor wimperextensions en een whitening bij Anastasia geweest. Allereerst een welkom gevoel, daarna een duidelijke uitleg over de verschillende extensions en advies Ze neemt er ruim de tijd voor en zorgt ervoor dat alles duidelijk is en je je op je gemak voelt. Het resultaat is echt heel mooi en ben er erg blij mee! Nogmaals bedankt.

Geplaatst op zaterdag 12 juli 2014 om 21:30 door Marlou.Lieve Anastasia! Bedankt weer voor de mooie wimpers! Ik kom met plezier bij jou en ga daarna altijd weer met perfecte wimpers naar buiten! Heerlijk! Liefs

Geplaatst op woensdag 25 juni 2014 om 20:41 door Monique.Superblij met mijn nieuwe wimpers. TOP!

Geplaatst op zaterdag 14 juni 2014 om 8:43 door Nicolien.Mijn eerste ervaring met wimperextensions bij een ander bedrijf was bedroevend. Na het verwijderen van deze extensies waren mijn natuurlijke wimpers er erg slecht aan toe. Anastasia stelde mij zeer gerust en na een goede uitleg en veel geduld en vakkundig werk van Anastasia zien mijn wimpers er geweldig uit, heel natuurlijk. Bedankt Anastasia en tot snel weer

Geplaatst op zondag 11 mei 2014 om 23:04 door Anne.Heel tevreden er mee, ga er voorlopig ook nog mee door! Was niet te overdreven effect en toch een mooi extra volume in mijn wimpers.

Geplaatst op woensdag 15 januari 2014 om 20:22 door linda.Vanaf het begin ben ik enthousiast over de professionaliteit en gedrevenheid van Anastasia. Ze blijft zichzelf verbeteren en doet er alles aan om samen uit te vinden welke extensions het beste bij de aanleg van je eigen wimpers en bij je smaak passen. Daarnaast kom ik compleet tot rust op het bankje tijdens de refill dus eigenlijk is het voor mij wellness as well. Groetjes Linda

Geplaatst op donderdag 12 december 2013 om 7:37 door L..Ik ben zeer tevreden! Wimpers zijn super mooi gezet en ziet er natuurlijk uit. Erg leuke reacties gehad.

Geplaatst op woensdag 5 juni 2013 om 20:03 door L.Voorburg.Anastasia is echt gedreven om een goed resultaat neer te zetten en doet er alles aan om je tevreden de deur uit te laten gaan.Ik heb nadat ik de extensions heb laten zetten echt leuke reacties gehad. De meeste mensen zien iets aan je maar weten niet precies wat. Ik draag een bril maar ook dan valt het op.

Geplaatst op maandag 6 mei 2013 om 10:43 door Lisa .Ik heb vrijdagavond wimperextensions laten zetten bij Anastasia en ben er echt superblij mee!. Anastasia werkt zeer nauwkeurig en neemt echt de tijd voor je. Het resultaat is echt heel erg mooi geworden en heb er veel complimenten opgekregen. Ga de volgende zeker terug naar haar.

Geplaatst op maandag 29 april 2013 om 17:55 door Maxime.Vanmiddag mn nieuwe wimpers gekregen. Ben er super blij mee. Dit is voor mij de eerste keer. Alles wordt goed uitgelegd en ze neemt alle tijd voor je. Ik draag lenzen, maar t gaat perfect met lenzen samen. Bedankt Anastasia.

Geplaatst op donderdag 18 april 2013 om 10:12 door Anoniem.Ik ben echt super blij met mijn nieuwe wimpers. Ik heb het nu voor de 3e keer laten zetten bij Anastasia en ik vind dat zij erg zorgvuldig werkt. ze steekt er veel tijd en energie in en vind het belangrijk dat het straks mooi oogt. Ik kom helemaal uit Arnhem speciaal voor Anastasia naar Achterveld omdat ik het eigenlijk ook niet bij een ander durf te laten doen. Ik hoor van andere wimpersalons dat zij binnen een uur klaar zijn, of de wimpers niet hebben die ik graag wil, de D krul. Ik heb gister mijn wimpers weer laten doen, een nieuwe set en ben er heel erg blij mee. Dit keer vind ik ze nog weer veel mooier, zeker als ik dan weer zie hoe mijn wimpers van zichzelf zijn. Bedankt !!!!

Geplaatst op zondag 14 april 2013 om 11:58 door Mildred.GEWELDIG!! Ik ben er super blij mee: ze zitten er na twee weken nog steeds mooi op!! Wat een gemak is dit en je ziet mensen denken: er is iets anders aan haar...hihi en denk ik: yesss, ik heb eindelijk echte wimpers!! Tot de volgende x, liefs Mil

Geplaatst op zondag 7 april 2013 om 10:22 door Aline van den Brink.Ook ik ben meer dan super tevreden!! Super mooie wimpers met een natuurlijke uitstraling. Ben er echt ontzettend blij mee, dank je wel Anastasia!!

Geplaatst op zaterdag 6 april 2013 om 15:48 door Jennifer van Brummelen.Wauw, wat mooi. Ik ben erg blij met mijn wimperextensions. Anastasia werkt erg netjes en professioneel. Dank je wel voor deze mooie oogopslag!

Geplaatst op vrijdag 5 april 2013 om 16:22 door Karola de Jong.Anastasia, bedankt voor de filmsterrenlook en we zijn gelijk weer bijgekletst ik ben er super blij mee !! En de website professioneel en verzorgd tot de volgende behandeling !!

Geplaatst op donderdag 4 april 2013 om 12:44 door Rozalia Prinsen-Walet.Wat een prachtige website! Bijna net zo mooi als mijn wimperextensions!! Ik ben er erg blij mee! Lekker geen mascara meer op en veel complimenten! Top! Tot een volgende keer!

Geplaatst op donderdag 4 april 2013 om 1:42 door Yvonne van Wieren.Anastasia heeft de training bij ons met succes afgerond en is zeer deskundig in het plaatsen van wimperexensions! Wil je door een professioneel iemand wimperextensions laten plaatsen dan ben je bij deze salon aan het goede adres. Groet, Yvonne van Wieren (trainster bij Lash eXtend)

Geplaatst op woensdag 3 april 2013 om 21:22 door Amy Abramsen.Ik ben superblij met mijn nieuwe wimperextensions! Hoef er niks aan te doen, sta op met prachtige wimpers! Echt top! Krijg er veel complimentjes over! Groetjes Amy

Geplaatst op woensdag 3 april 2013 om 18:02 door Anouk van Brummelen.En ook ik ben meer dan tevreden over mijn wimpers. Net terug van een week naar de zon en het was een verademing om zonder mascara rond te hoeven lopen en niet bang te zijn voor uitgelopen zwarte ogen.

Geplaatst op woensdag 3 april 2013 om 12:55 door Tjitske van Herwaarden.Ik wil je even bedanken voor mijn super mooie wimpers!! Krijg er heel veel complimenten over en niemand die door heeft dat ze niet van mezelf zijn! Het scheelt ook zoveel tijd in de ochtend nu ik geen mascara meer hoef op te doen! Helemaal top!

Salon Blink Anastasia de Gast
Van Geijnstraat 8
3791 VS Achterveld
06 - 22 033 639
info@salonblink.nl
Gastenboek "Zeer tevreden over het eindresultaat van het zetten van mijn eerste wimperextensions. Heel leuk om te zien hoe bevlogen en enthousiast Anastasia is over haar werk. Ik ben gastvrij ontvangen en voelde me erg op mijn gemak door de leuke gesprekken met elkaar. Nogmaals tx!"